Onsdag 22 november

Invändigt går det nu rätt snabbt. I stort sett alla innerväggar är reglade och gipsade, nu kan man gå in i varje rum och få en känsla för hur det kommer att bli storleksmässigt. Det är riktigt intressant.

Elektrikern var där och hade lite frågor om var strömbrytare skulle vara på väggarna. Tog upp att de hade missförstått var fönsterlamporna skulle vara i vardagsrummet, men tyvärr kunde de inte sätta uttagen där vi ville ha dem för att det var för lite utrymme där. Så de får sitta där de sitter.

Hade en lång diskussion med snickar-Morgan angående halvväggen mot köket. Vi bestämde lite mått och höjd, nu ska Christian bara beställa en skiva från Beijer. Morgan hade även lite frågor angående var takluckor, centraldammsugare och dammsugsuttag skulle vara. Svarade så gott jag kunde, hoppas nu bara att Therese accepterar de val som gjordes. (Det är inte för sent än att ändra sig).

Golvvärmen är påkopplad, fönsterbänksskivor är levererade och de har ringt från Elektrohuset och meddelat att vitvarorna levereras nästa vecka som vi kom överrens om.

Det är också dags att göra en uppröjning av all skräp på tomten. En tur till tippen till helgen kanske? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback