Försök till att organisera och planera.

Det kommer att bli tight att hinna färdigt med bygget. Enligt snickarna är det inte ovanligt, gäller bara att vara organiserad och ha en bra tidsplan. Dessutom är snickarna lediga under mellandagarna, de måste vara färdiga med sitt innan jul. Här är mitt försök tidsplan… 

Vecka 48.
Helgjobbet får bestå av att slipa färdigt garaget, sätta väv samt måla tak och väggar. Spackla tvättstugan och klädkammaren. Måla så mycket takpanel som möjligt. Nu kommer troligtvis två pallar med kakel och klinkers på fredag som ska in i garaget, det kommer att bli trångt. Vi får slänga ut materialet till takfötterna under en presenning. Inomhus kommer de att bli klara med gipsningen så hela vardagsrummet kommer att bli ledigt till att stå och lasera takpanelen. 

Vecka 49.
Lasera, lasera, lasera taktpanel. Det blir ett kvällsjobb så att snickarna successivt kan sätta upp taket. Garageporten bör komma upp. Var gör vi av vitvarorna som levereras??! Helgjobbet består i att städa upp all byggskräp, spackla och slipa färdigt tvättstugan och klädkammaren samt att få upp väven + målning. Mät fuktigheten grunden, kan vi börja lägga golvet i köket? Prioritet då köket levereras denna vecka och det vore bra att kunna montera det så fort som möjligt. 

Vecka 50.
Jaga på Svenne, målaren, att spackla/slipa invändigt. Kvällsjobbet bör bli att börja tapetsera. Helgsjobbet blir att tapetsera så mycket som möjligt. 

Vecka 51. Julveckan.
Christian är ledig den här veckan, frågan är om Tony kan vara ledig? Hur har vi med våra snickare från Dalarna? I vilket fall som helst så måste tapetseringen bli klar. Taklisterna ska upp. Vore jäkligt skönt om golvet är så pass torrt att vi kan börja lägga parkett. Efter golvet återstår golvlister, dörrar/dörrfoder, garderober. 

Vecka 52.
Fixa färdigt det som inte har hunnits med (det ska vara så lite som möjligt!). Just det, vi har en lägenhet också som vi måste ut ur… Packa, städa och flytta. 

Undrar vad jag har glömt?

Kommentarer
Postat av: Britta

Hej!
Snickar hjälp kommer från Mockfjärd (svärfar) kommer.

2006-11-29 @ 12:51:48
Postat av: Christian

Låter bra! Då ska det nog ordna sig :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback