Helgens arbete...

Som vanligt fick vi mycket hjälp i helgen... i lördags var vi 6 personer igång.
Tony, Christer och Christian höll till i garaget och satte väv, slipade tak och målade.
Kjell, Britta och Gun höll till inne och laserade takpanel samt satte upp en del.

På söndagen målade Tony och Christer färdigt taket samt målade väggarna så långt som färgen räckte... en liten vägg kvar i förrådet. Tony flyttade in till huset efter lunch och hjälpte Christian att lasera takpanel. Kjell höll på hela dagen med att sätta upp takpanel, när han slutade vid 20-tiden på kvällen var tvättstugan, klädkammaren, de båda badrummen samt nästan ett sovrum färdigt! Snickarna skulle egentligen sätta taket men nu har de fått en hel del hjälp. Under helgen laserades ungefär 250 st takpenel utav 400... 150 st kvar och det bör vi klara av under de närmsta kvällarna... riktigt bra jobbat.

På "hemmaplan" hade vi hjälp av Beatrice och Stefan med markservicen... Ett STORT TACK till er alla!

Nu på morgonen var det full aktivitet i huset. Ett par snickare höll på med att sätta takpanel i vardagsrummet, ytterdörren i tvättstugan var redan på plats, en snickare höll på med fönster och dörrar (bläcken ska väl på plats under dagen) och dessutom var plåtslagaren där och drog ventilationen. I mitt i den röran lämnade jag Kjell och Therese. De ska jobba med att fortsätta att lasera samt att börja spackla.

Ett litet bakslag dock... Målaren Svenne har varit sjuk under helgen och tappat ett par värdefulla arbetsdagar. Men det mest oroväckande är att han tänkt att vara färdig med spacklingen i vårt hus nästa vecka... vi hade ju hoppats och räknat med att han skulle börja nu den här veckan. Nu åker vi nog på att spackla en hel del själva. I gengäld får han hjälpa till med tapetseringen i stället.

Under veckan kommer köket... dessutom ska de mäta fukthalten i grunden i morgon. Håll alla tummar ni har för att det är torrt nog att börja lägga golv snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback